Pengeskabe og værdiskabe (små)

Her på siden finder du pengeskabe og værdiskabe (små) i forskellige størrelser (maks. højde på 1 meter), sikkerhedsniveauer samt egenskaber.

Viser 1–20 af 35 resultater

Ideel som pengeskab til private forbrugere i private hjem. Eller hvis man skal have et mindre sikringsskab til sine private ejendele på arbejdspladsen eller kontoret. Nogle af skabene er udover at være indbrudssikre, også brandsikre. Det er altså sikringsskabe, der passer til hverdagens forskellige behov og i forskellige designs. Hvis du ønsker et større skab, se da vores udvalg under Pengeskabe og Værdiskabe (store).

Forsikringsselskaber kræver i mange tilfælde at installation af pengeskabe og værdiskabe (små) udføres af autoriserede pengeskabsinstallatører. Her ved JCP har vi autoriserede montører og over 40 års erfaring med pengeskabe samt installation af dem. Hvis du ønsker vores hjælp til installation af skabet, eller har brug for rådgivning, så kontakt os endeligt, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige løsning til dine unikke behov.

Fordele ved et pengeskab / værdiskab

Et pengeskab skal være et sikkert sted, hvor du kan opbevare vigtige ejendele, dokumenter og andet. Derfor er det essentielt at et pengeskab er sikret mod indbrud, brand eller andet, så dine værdigenstande ikke tager skade eller falder i andres hænder. Vores pengeskabe er udstyret med sikkerhedsfunktioner som typisk vil være en nøglelås eller en kodelås, men vi tilbyder også mere avanceret låse og alarmsystemer.

Et sikkert pengeskab skal ikke kun være udrustet med en sikker lås, det skal samtidig være bygget af materialer som er vanskelige at bryde op og komme ind i. Installationen af et pengeskab kan ske flere forskellige steder, om det er i kælderen, soveværelset eller på kontoret, skal vi nok finde den bedste løsning. Køber du et pengeskab fra jcpsafe.dk, kan du få ro i kroppen, og trygt efterlade dine værdigenstande for sig selv, når du forlader hjemmet eller kontoret.

Et værdiskab er ligesom et pengeskab et sikkert opbevaringsrum til værdigenstande, der er designet med det formål at beskytte dine værdifulde ejendele. Det kan være alt fra vigtige dokumenter som testamenter, livsforsikringer og værdipapirer, til smykker, antikke genstande eller andre værdigenstande. Oftest bruger man værdiskabe i husholdninger, hvor man ønsker sine værdigenstande opbevaret et sikkert sted, væk fra potentielle kriminelle, når man f.eks. er på ferie eller andre længere rejser. For mange personer, giver det en beroligelse at have deres værdier i et værdiskab, fordi det skaber ro og tryghed.

Pengeskab

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30