Børnesikring til vinduer og døre

Her på siden finder du forskellige løsninger på børnesikring til vinduer og døre.

Viser alle 5 resultater

Når der er træk gennem rummene, kan der komme små fingre i klemme. Nysgerrige og legesyge børn der kravler og klatre i vindueskarmen, kan ligeledes risikere at falde ud og komme til skade. Eller hvis du har en kælder eller et rum, dine børn ikke skal ind i. Så kan det være en god ide med børnesikring til vinduer og døre.

Se eventuelt også vores børnesikring til skabe og skuffer eller vores hængelåse med kode. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Så tager vi en uforpligtende snak om dine behov til valg af løsning.

Derfor skal du sikre dine vinduer

Har man børn i hjemmet, er det vigtigt at sikre sig, at de er godt beskyttet og ikke kan komme til skade. Derfor er det en god ide at få installeret børnesikring på ens vinduer, så de kun åbnes på klem, hvis barnet skulle blive nysgerrig. Det gør at barnet ikke på nogen måder, kan åbne vinduet nok til at kunne falde ud. Derudover sørger vores børnesikring for at holde et vindues position, så et barn ikke får sine fingre i klemme. En smart funktion at have, hvis der skulle opstå gennemtræk eller en anden risiko for at vinduet smækker i.

Monteringen af vinduessikringen, er nem og simpel, og vha. selvklæbende tape kan du selv vælge hvor de monteres på vinduet. Dog skal man huske at kontrollere vindueslåsene regelmæssigt for at sikre, at de stadig er sikre og fungerer korrekt.

Børnesikring af døre

Børn er ofte nysgerrige og ønsker at udforske nye områder og steder de endnu ikke har været. Derfor er det en god idé at børnesikre dine døre, så dit barn ikke får sine fingre i klemme, når der kravles rundt på alle fire. En børnestopper er med til at forhindre lige præcis sådan et scenarie, og den er ufattelig god til det. Med en børnestopper undgår man at en dør smækker i, når der opstår gennemtræk i huset, eller noget andet får døren til at lukke. Vores dørstopper skåner dine dørpaneler med dens bløde materiale, så den ikke skaber eksempelvis slidmærker eller andet. Med en dørstopper er du med til at holde dine børn sikre og trygge, mens de udforsker hjemmet. Således kan du også selv blive fri for bekymringerne om åbne døre og klemte fingre.

børnesikring til døre

Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål, vi hjælper meget gerne med spørgsmål om, hvordan du på bedste vis børnesikrer dit hjem.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30