Returnering

Reklamation, returnering og bytte

Reklamation, returnering og bytte

Vers. 31.03.2023

Reklamation

Når du handler på JCPsafe.dk som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Ved en reklamation, skal du starte med oprette en reklamationssag. Dette gør du ved at sende os en mail på webshop@jcp.dk. Så sender vi dig en formular der skal udfyldes og returneres til os på webshop@jcp.dk. Hvis du har billeder af skaden eller evt. fejlkoder, vil det altid være en fordel at uploade disse billeder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Ved returnering af hele varen, skal du købe en ’returlabel op til 20 kg’. på JCPsafe.dk. Hvis vægten af varen er over 20 kg, skal du købe en ’returlabel over 20 kg’. Ved køb af returlabel hos os, tager vi ansvaret for skader der er opstået under transporten.

Ved en reklamation skal du reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Der kan forekomme et testgebyr på DKK 250 pr. halve time inkl. moms, dog maks. DKK 500 inkl. moms, hvis det indsendte produkt testes fejlfrit ved JC Pengeskabe A/S, eller der ikke findes grund for at efterkomme reklamationskravet i øvrigt. Hvis årsagen til fejl eller defekt er, at varen har fået fysisk skade, væskeskade eller på anden måde er blevet behandlet i uoverensstemmelse med producentens forskrifter, vil du også blive opkrævet et testgebyr.

Husk derfor altid selv at teste produktet. Testgebyret beregnes på baggrund af tid brugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Varens stand ved reklamation

Husk at pakke varen forsvarligt ind sammen med alt tilbehør, f.eks. kabler, brugermanualer og lignende, som er knyttet til det produkt, der reklameres over.

Skader på produkter forårsaget af betjenings- eller håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug er ikke dækket af reklamationsretten.

Returnering ved reklamation

 Når du har modtaget din returlabel, skal du blot sætte den på pakken og levere pakken hen til Post Nord pakkeshop. Hvis Danske Fragtmænd har leveret varen til dig, skal du altid kontakte JCP Pengeskabe A/S.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også selv sende eller aflevere returvaren direkte til vores adresse indenfor vores åbningstider:

JC Pengeskabe A/S

Gunnar Clausensvej 62
8260 Viby
Danmark

Åbningstider er mandag til torsdag 7.45 til 16 og fredag 7.45 til 14.30.

Fortrydelsesret

 Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, du modtager den sidste vare.

Produkterne skal leveres tilbage i deres original emballage, som derfor ikke må være ødelagt. Produkterne må heller ikke give indtryk af at have været brugte inden de bliver returneret.

Fristen for fortrydelsesret indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du gør dette ved at sende en mail til webshop@jcpsafe.dk påført ordrenummeret. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Dette gælder dog ikke for bundlede varer. Bundlede varer anses som én samlet vare. Hvis du ønsker at fortryde købet af et produkt der er bundlet med andre varer, må du således fortryde købet af alle de bundlede varer, og sende alle varerne retur.
Når du foretager en bundlet-ordre, vil det fremgå af indkøbskurven og din faktura.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dele af dit køb.

Returnering ved fortrydelse

 Husk at sende varen tilbage til os straks efter at du har givet besked om at du vil fortryde dit køb.

Ved fortrydelse skal du købe en returlabel på JCPsafe.dk.

Når du har modtaget din returlabel, skal du blot sætte den på pakken og levere pakken hen til Post Nord pakkeshop.

Nogle produkter kan ikke returneres med normal pakkepost. Dette gælder pakker over 20 kg. Vejer pakken over 20 kg, anbefaler vi at du benytter dig af Danske Fragtmænd.

 

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

 • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 • Køb foretaget som erhvervsdrivende
 • Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles af igen
 • Installations ydelser der er påbegyndt.

Vi modtager kun pakker, som sendes eller afleveres direkte til adressen.

Du kan også selv sende eller aflevere returvaren direkte til vores adresse indenfor vores åbningstider:

JC Pengeskabe A/S

Gunnar Clausensvej 62
8260 Viby
Danmark

Åbningstider er mandag til torsdag 7.45 til 16 og fredag 7.45 til 14.30.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage inklusiv betalt fragt. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Værdiforringelse kan være:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber eller den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Ovenstående kan omfatte: 

 • Varen har været monteret.
 • Beskyttende film eller plastik er fjernet.
 • Brud på varens plombering

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med købet eksklusive ovenstående. Desuden refunderes betalte fragtomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde købet.

Vi tilbagefører automatisk pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt. Hvis du returnerer din vare til vores adresse i Århus, er der ingen kontantudbetaling ved fortrydelse.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Erhvervskunder

Der er en formodning for, at en ordre er B2B, og derfor ikke betragtes som forbrugerkøb, hvis der står et firmanavn i faktureringsadressen.

I tilfælde af synlige fragtskader skal der reklameres samme dag, som varen modtages. For skjulte skader, skal der reklameres indenfor 5 arbejdsdage efter, at varen er modtaget. Reklameres der ikke indenfor ovenstående tidsfrister, kan reklamationen afvises. Reklamationer om fragtskader kan også afvises hvis varens emballage, og/eller forsendelsens indpakning, er bortskaffet inden JC Pengeskabe A/S kontaktes.

Ovenstående skal forstås i overensstemmelse med købers undersøgelsespligt efter købelovens § 51 og er for erhvervsdrivende gældende ved handelskøb.

Erhvervskøb

Hvis der på din ordre er oplyst et CVR-nummer, anses du for at være en erhvervkunde.

For erhvervskunder gælder følgende særlige betingelser:

 • Der er Ingen fortrydelsesret.
 • Der er 12 måneders reklamationsret
 • Alle omkostninger i forbindelse med reklamationssager sker på egen regning.
 • Vi opkræver kortgebyr på 1,55% for erhvervskunder, der benytter debet- eller kreditkort
 • Betaling med Dankort er gebyrfrit.
 • Er fakturabeløbet på eller over 250,-, pålægges hver faktura et miljøbidrag på 75,-.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Du bedes oprette en reklamationssag eller kontakte os, inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Der kan forekomme et testgebyr på DKK 250 pr. halve time inkl. moms, dog maks. DKK 500 inkl. moms, hvis det indsendte produkt testes fejlfrit ved JC Pengeskabe A/S, eller der ikke findes grund for at efterkomme reklamationskravet i øvrigt. Såfremt årsagen til fejl eller defekt er, at varen har fået fysisk skade, væskeskade eller på anden måde er blevet behandlet i uoverensstemmelse med producentens forskrifter, vil du også blive opkrævet et testgebyr.

Husk derfor altid selv at teste produktet. Testgebyret beregnes på baggrund af tid brugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Varens stand ved reklamation
Husk at pakke varen forsvarligt ind sammen med alt tilbehør, f.eks. kabler og lignende, som er knyttet til det produkt, der reklameres over.

Skader på produkter forårsaget af betjenings- eller håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug er ikke dækket af reklamationsretten.

Varen sendes til:
JC Pengeskabe A/S

Gunnar Clausensvej 62
8260 Viby
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan bestille en returlabel hos os ved at kontakte os på 8629 4099 eller via mail på sales@jcp.dk.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30