Lovkrav, forsikring og sikkerhedsgodkendelse

Vi har i over 40 år hjulpet både virksomheder og private med at vælge de rette sikkerhedsprodukter efter de behov, formål og krav, kunden sidder overfor. Vi holder os opdaterede på lovkrav, forsikring og sikkerhedsgodkendelse, som fx krav fra forsikringsselskaber samt certificeringer. Dermed er vi bedst muligt stillet med den relevante know-how til at kunne hjælpe kunden.

CERTIFICERING

JCP er ISO 9001 certificeret, hvilket er et krav fra F&O (Forsikring & Pension), Sikkerhedsbranchen samt Politiet til leverandører af sikkerhedsprodukter. Certificeringen er gældende for salg, projektering, installation, service og vedligeholdelse af Mekanisk Sikring. Alle vores ansatte er ligeledes godkendte af Forsvarets Efterretningstjeneste for at holde sikkerheden i top.

FORSIKRING OG EU STANDARDER

De fleste forsikringsselskaber stiller krav til, hvilken sikkerhedsklasse eller standard dit pengeskab, brandsikre skab, nøgleskab osv. opfylder. Men uanset om dit forsikringsselskab påkræver det eller ej, er der altid en god idé at vælge et godkendt sikringsskab. Dermed er du sikker på, at dit sikringsskab opfylder nogle helt basale krav, der kan holde indbrudstyven eller ildebranden væk fra dine værdigenstande indtil, en vagt kan nå at komme, eller til at tyven selv opgiver. En god idé inden køb af sikringsskab er derfor, at orientere dig om, hvilke krav dit forsikringsselskab har til sikkerhedsklassen.

Du kan læse mere om de forskellige standarder og sikkerhedsklasser, samt hvad der er en god idé at være opmærksom på inden køb af sikringsskab af den ene eller anden slags, her: “Guide: Vælg det rigtige pengeskab”. Vi vil selvfølgelig også gerne være behjælpelige med vejledning, så vi sikrer, at du får det produkt, der opfylder dine behov. Kontakt os her.

LOVPLIGTIGE EFTERSYN

Der er mange regelsæt at holde styr på, som ansvarlig for sikkerheden på din virksomheds lager. Ifølge Dansk Standard DS/EN15635 skal dit lager efterses og kontrolleres årligt, og man har som ansvarlig derfor pligt til at holde sig orienteret om den gældende lovgivning på området. JCP’s afdeling for Lager- og Maskinsikkerhed udfører lovpligtige eftersyn og har stor viden på området. De udfører lovpligtige eftersyn af fx reoler, stiger, el-værktøj, løfteborde, maskiner, porte og meget mere, for at sikrer lagersikkerheden på din virksomhed.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30