Om os

I en verden hvor der kommer mange påvirkninger udefra eller uheld, som man ikke selv kan styre, kan det nemt skabe en utryg følelse. En følelse af ikke at have kontrol. Vores mål er at hjælpe dig med din sikkerhed, uanset om du er privatperson eller erhvervsvirksomhed. Hjælpe til at du kan føle større tryghed i dine omgivelser og overfor dine værdier. At tage kontrol, og skabe sikkerhed ikke bare for dig, men også for dine børn, partner eller kollegaer.

Fra begyndelsen

JCP (JC Pengeskabe A/S) blev grundlagt i 1982 i forlængelse af nedlæggelsen af den gamle danske pengeskabsfabrik M.H. Jæger. JC Pengeskabe blev startet af John Christensen, som havde en lang karriere i M.J. Jæger. I dag ejes og ledes JC Pengeskabe A/S af John Christensens datter Birthe Windfeldt, og består af 10-15 medarbejdere fordelt på salg, produktion og service.

Virksomheden Kaatech er senere blevet en del af JC Pengeskabe med ekspertise indenfor lager- og maskinsikkerhed. Webshoppen her, er den nyeste udvidelse af virksomheden, der blev startet i 2022 og udvikles samt tilpasses løbende.

Om Os

MARKEDETS STÆRKESTE SPECIALIST!

JC Pengeskabe er en produktionsvirksomhed med en stærk position på det danske marked. Vi udvikler og producerer fysisk/mekanisk sikring til den finansielle sektor, offentlige sektor, militæret, kontorer og butikker samt til private. Tilkoblingen af virksomheden Kaatech har kun gjort denne position stærkere, ved nu også at kunne skabe lager- og maskinsikkerhed. Her har vi et sagkyndigt personale, der holder sig opdateret på markedets og lovgivningen krav, og hjælper med at sikre virksomheder og forebygger mod ulykker.

Vores serviceafdeling anses for at være branchens stærkeste med en bred professionel viden om både ældre og nye sikringsenheder. Vores montører er alle uddannede og godkendte til montager og fastboltninger m.v. i henhold til Forsikring & Pension og de kravspecifikationer, der kræves. De vil dermed kunne kvittere med en installationserklæring, som bruges til dokumentation overfor forsikringsselskabet.

JC Pengeskabe er ligeledes ISO 9001 certificeret, som er et krav fra Forsikring & Pension, Sikkerhedsbranchen og Politiet til leverandører af sikringsprodukter. Alle vores ansatte er godkendte af Forsvarets Efterretningstjeneste og i besiddelse af Id-kort, så de sikkerhedsmæssige faktorer er i orden.

VI HAR NATURLIGVIS LANDSDÆKKENDE SERVICE!

Med et helt naturligt fokus på vores kunders sikkerhed, med stor erfaring på sikkerheds- og sikringsområdet, og i forvejen med produkter der understøtter mange af de sikkerhedsforhold, der findes både i de private hjem og hos erhvervsvirksomheder. Vi vil ved JCP gerne kunne hjælpe flere private hjem, med at sikre deres hjem, værdier samt dem selv. Det skal være nemt at vælge den sikre løsning, og vi vil gerne hjælpe i forebyggelsen mod kriminalitet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30