Børnesikring til skabe og skuffer

Her på siden finder du forskellige løsninger til børnesikring til skabe og skuffer. Eller bare almindelig sikring af skabe og skuffer.

Viser alle 9 resultater

Det kan være nødvendigt at sikre sit hjem eller erhverv af forskellige årsager. Derfor har vi både løsninger med lav sikring, der holder små nysgerrige fingre væk fra skabe og skuffer, de ikke skal i. Men også mere sikre løsninger der kræver nøgle eller kode, og virker tyveriforsinkende. Fandt du ikke det, du skulle bruge, se også vores udvalg af:

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Så kan vi tage en uforpligtende snak om dine behov for valg af løsning.

Undgå at barnet åbner de forkerte skabe

Skuffer og skabe kan indeholde flere forskellige ting, som børn helst ikke må få fat i. Børn er utrolig nysgerrige, og griber fat i ting de synes er interessante. Man ønsker ikke at barnet får åbnet en skuffe med medicin, eller skabet med vasketøjsmidler på badeværelset. Derfor er det smart hvis man monterer en børnesikring på skabe og skuffer, alle de steder som barnet ikke må åbne.

Skabslåse er en metode som er både populær og effektiv, da de er nemme at montere. En universallås, kan både hjælpe med at holde skabe og skuffer lukket, hvor man vha. en trykknap frigør låsen. Her monter man med selvklæbende tape, som skåner dit inventar for at blive skadet.

Vi tilbyder mange andre typer af skabs- og skuffe låse, som i kan finde lige her på siden.

Opbevaring af farlige genstande

Med børn i huset vælger man typisk at lægge farlige genstande fra reoler og hylder ned i en skuffe. Men når børn er i nærheden af skufferne, er der en risiko for at de alligevel får fingrene i noget farligt.

Det kan være knive, andre skarpe genstande eller andet som kan gøre skade. Derfor bør du sikre dine skuffer, så børn ikke har adgang til dem uden dit opsyn. Flere af vores produkter kan hjælpe dig til at børnesikrer skuffer, og holde dine børn trygge. Det ville være nemt hvis børnene ikke kunne nå nogle af dine skuffers håndtag, men det er ikke altid tilfældet. Derfor bør man gøre brug af et børnesikkert låsesystem på skufferne.

Et godt tip er at samle alt legetøj og andet børneudstyr i skuffer, som er mærket med et børnemotiv. På den måde vil børnene have lettere ved at finde det de leder efter.

Børnesikring til skabe

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30