Garanti / Produktgaranti

I forhold til garanti når du handler hos JCP som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Reklamation

Når du handler på JCPsafe.dk som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Ved en reklamation, skal du starte med oprette en reklamationssag. Dette gør du ved at sende os en mail på webshop@jcp.dk. Så sender vi dig en formular der skal udfyldes og returneres til os på webshop@jcp.dk. Hvis du har billeder af skaden eller evt. fejlkoder, vil det altid være en fordel at uploade disse billeder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Ved returnering af hele varen, skal du købe en ’returlabel op til 20 kg’. på JCPsafe.dk. Hvis vægten af varen er over 20 kg, skal du købe en ’returlabel over 20 kg’. Ved køb af returlabel hos os, tager vi ansvaret for skader der er opstået under transporten.

Ved en reklamation skal du reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Der kan forekomme et testgebyr på DKK 250 pr. halve time inkl. moms, dog maks. DKK 500 inkl. moms, hvis det indsendte produkt testes fejlfrit ved JC Pengeskabe A/S, eller der ikke findes grund for at efterkomme reklamationskravet i øvrigt. Hvis årsagen til fejl eller defekt er, at varen har fået fysisk skade, væskeskade eller på anden måde er blevet behandlet i uoverensstemmelse med producentens forskrifter, vil du også blive opkrævet et testgebyr.

Husk derfor altid selv at teste produktet. Testgebyret beregnes på baggrund af tid brugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Varens stand ved reklamation

Husk at pakke varen forsvarligt ind sammen med alt tilbehør, f.eks. kabler, brugermanualer og lignende, som er knyttet til det produkt, der reklameres over.

Skader på produkter forårsaget af betjenings- eller håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug er ikke dækket af reklamationsretten.

Returnering ved reklamation

 Når du har modtaget din returlabel, skal du blot sætte den på pakken og levere pakken hen til Post Nord pakkeshop. Hvis Danske Fragtmænd har leveret varen til dig, skal du altid kontakte JCP Pengeskabe A/S.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også selv sende eller aflevere returvaren direkte til vores adresse indenfor vores åbningstider:

JC Pengeskabe A/S

Gunnar Clausensvej 62
8260 Viby
Danmark

Åbningstider er mandag til torsdag 7.45 til 16 og fredag 7.45 til 14.30.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30