Hængelåse med kode

Her er en oversigt over vores store udvalg af kvalitets hængelåse med kode. Vi har forskellige slags til forskelligt brug, både dem med høj sikkerhed og dem til sikring af mindre værdier. Både vandtætte, velegnet til maritimt brug, og hængelåse til indendørs eller hvor man kan skrive sit eget navn på.

Med hængelåse med kode slipper du for at holde styr på nøgler. Den øger fleksibiliteten, hvor du nemt vil kunne dele din kode med andre, uden du selv skal være til stede. Størstedelen af vores hængelåse fås yderligere i forskellige farver, de ses inde på de respektive modeller.

Hvis en hængelås med nøgle mere er noget for dig, eller hvis du er interesseret i en digital hængelås der kan låse op med smartphone eller fingeraftryk, så se også vores udvalg af dem. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endeligt.

Viser alle 8 resultater

Nemt og sikkert med en kode

Ønsker man at spærrer vigtige ejendele inde i et rum, garage, eller noget helt andet, kan det være en stor gavn at besidde en hængelås. En hængelås med kode giver et højt sikkerhedsniveau, som sikrer at ingen ubudne gæster får adgang til dine låste genstande.

Vi tilbyder bl.a. en hængelås med kode, hvor man meget simpelt indstiller låsen efter selvvalgt kode, og herefter lukker låsen. Efterfølgende er det kun din kode som vil blive accepteret, og du skal derfor passe meget godt på den. Skriv evt. koden ned i en notesbog, på computeren, din mobil eller et andet sted, hvor du nemt kan finde den. Med en kode undgår du at bære rundt på din nøgle, og at miste adgangen til låsen hvis nøglen bliver væk.

Valg af materiale og farve

Vores hængelåse med kode tilbydes i flere forskellige størrelser og materialer, så det er vigtigt at du vælger en til dit behov. Skal låsen hænge udenfor, anbefaler vi at du vælger en af vores rustfri hængelåse. Samtidig er der mulighed for at vælge en lås i en meget genkendelig farve som f.eks. grøn, rød, blå eller gul. Så kan du meget hurtigt finde frem til lige netop dit omklædningsskab, kuffert eller en anden ejendel.

ABUS hængelås med kode

ABUS er en af de førende låseproducenter i verden og tilbyder nogle af de bedste kvalitetslåse på markedet i dag. ABUS-låse er fremstillet af kraftige materialer som stål, messing og aluminium for at sikre holdbarhed og styrke mod enhver form for indbrud. Med sin robuste konstruktion og avancerede sikkerhedsfunktioner er det ikke underligt, hvorfor så mange mennesker stoler på ABUS til deres behov for sikkerhed i hjemmet og i virksomheden. Det er et godt valg for dem, der leder efter pålidelige, sikre og praktiske låseløsninger. Her på siden finder du et stort udvalg af ABUS låse med forskellige anvendelsesmuligheder.

 

Hængelås med kode

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30