Forsendelse

JC Pengeskabe A/S anvender fragtfirmaerne PostNord og Danske Fragtmænd til forsendelse i Danmark. Levering til Grønland og Færøerne forgår med flytransport med PostNord.

Fragtmetode og estimeret leveringstid fremgår ved bestilling af det enkelte produkt. Udvalget af fragtmetoder og dermed fragtpriser kan derfor variere, da forskellige årsager såsom vægt og varens dimensioner afgør fragtmulighederne.
Hvis du har valgt levering til en pakkeshop/pakkeboks, hvor der ikke er plads, vil din leverance blive omdirigeret til en nærliggende pakkeshop/pakkeboks. Ved visse produkter er det kun muligt at benytte sig af Danske Fragtmænd.

JC Pengeskabe A/S leverer kun til fastlandet, brofaste øer samt Bornholm.

JC Pengeskabe A/S har tegnet en vareforsikring til dækning af varens eventuelle beskadigelse eller bortkomst under transport.

Ved levering direkte fra underleverandør til slutkunde. 

Ved levering direkte fra underleverandør er det vores underleverandørs fragtfirma der benyttes.

Fri fragt

Ved fri fragt menes der levering til pakkeshop. Ved fri fragt hvor der skal benyttes Danske Fragtmænd som fragtfirma. Ved benyttelse af Danske Fragtmænd gælder Danske Fragtmænds handelsbetingelse for standardleverance. En standard leverance fra Danske Fragtmænd indeholder bla. 95% leverance dag til dag, levering til fortovskant, kvittering ved modtagelse. Den konkrete levering fra Danske Fragtmænd skal aftales med JC Pengeskabe ved telefonisk kontakt på 8629 4099. Ønskes der special leverance fra Danske Fragtmænd, skal dette aftales særskilt og betales særskilt.


Specielt for flex-levering
Ved anvendelse af transportørens flex-leverings services, gælder der til enhver tid transportørens forretningsbestemmelser vedr. bortkommelse eller skade af leverancen.     

Specielt for erhvervskunder
Der er en formodning for, at en ordre er B2B, og derfor ikke betragtes som forbrugerkøb, hvis der står et firmanavn i faktureringsadressen.

I tilfælde af synlige fragtskader skal der reklameres samme dag, som varen modtages. For skjulte skader, skal der reklameres indenfor 5 arbejdsdage efter, at varen er modtaget. Reklameres der ikke indenfor ovenstående tidsfrister, kan reklamationen afvises. Reklamationer om fragtskader kan også afvises hvis varens emballage, og/eller forsendelsens indpakning, er bortskaffet inden JC Pengeskabe A/S kontaktes.

Ovenstående skal forstås i overensstemmelse med købers undersøgelsespligt efter købelovens § 51 og er for erhvervsdrivende gældende ved både civil- og handelskøb.

Anvendelse af tredje parts transportør
I tilfælde af, du som kunde, vælger levering til anden transportør, med hensigt for at videresende leverancen, bortfalder JC Pengeskabe A/S forpligtelser for varens stand, så snart anden transportør modtager og afsender leverancen videre.

Afhentning
I Aarhus er det muligt at afhente din ordre på vores adresse. Vores adresse er Gunnar Clausensvej 62, 8260 Viby J. Åbningstider er mandag til torsdag 7.45 til 16 og fredag 7.45 til 14.30.

En bestilling til afhentning slettes, såfremt den ikke er afhentet senest fem hverdage efter bestillingen er godkendt til afhentning, og kunden har modtaget en mail og/eller sms herom.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30