Miljøbeskyttelse og Ansvarlighed

Vi skal passe på Jordens ressourcer, der bliver brugt hurtigere, end de kan produceres. Miljøbeskyttelse og ansvarlighed ser vi ved JCP igennem kvaliteten af produkterne, at undgå fejlkøb ved gratis rådgivning og vejledning, reparation af produkter for længere levetid, samt at genbruge det vi kan som fx emballage eller produkter. Vi har yderligere en vision om, at området med genbrugte produkter bliver større i fremtiden.

Ved JCP tager vi ansvar både over for miljø og mennesker. Alle medarbejdere behandles med gode vilkår, hvilket afspejler de samme medarbejdere gennem mange år. Dermed har vi også skabt en ekspertise og know-how på vores område, så vi kan give den bedste service. Kvalitet er vores mantra, vi stræber efter, at det skal skinne igennem både produkterne, den service samt ekspertise, vi tilbyder. Vi gør en dyd i at hjælpe forbrugerne, så godt vi kan, så de står tilbage med en god oplevelse. Derfor er vi også ISO 9001 certificeret, der sikrer vores servicestandard.

KVALITETEN

Vores produkter skal skabe tryghed, hvilket sætter høje krav til kvaliteten. Det gør, at vi har stor fokus på kvaliteten af vores produkter. Vi gør en dyd i at levere holdbare produkter produceret i stærke, holdbare materialer. Hvilket gør at sikkerheden i mindre grad mindskes med tiden, og forlænger produkternes levetid. Jo længere levetid et produkt har, jo mere minimeres produktets miljøpåvirkning både i forhold til Jordens ressourcer, produktionen samt transporten. Derfor prioriterer vi også at reparere og vedligeholde produkter.

Vores ansvarlighed over for mennesker og miljø forpligter til at have et fokus over hele værdikæden. Derfor er vi bevidste i valget af leverandører, og sætter ligeledes krav om kvaliteten af produkterne hos vores leverandører. Værdifulde partnerskaber bidrager til ansvarlig produktion og høj kvalitet.

FEJLKØB

Endnu en faktor der spiller ind i den lange produktlevetid, er at sikre at forbrugerne ikke ender med et fejlkøb. Derfor gør vi meget for at rådgive og vejlede forbrugerne til det helt rigtige løsning til deres unikke behov. Dette sker enten gennem en personlig snak eller gennem forskellige guides.

GENBRUG

Vi gemmer emballage og bruger det igen, ved de pakker vi sender fra JCP. Der skal ikke bruges flere ressourcer på emballage end højst nødvendigt.

Ligeledes tager vi flere brugte pengeskabe, gamle bankbokse og andet ind, som restaureres og sælges igen til en god pris. Vi har dog flere produkter, end hvad man kan se på webshoppen, liggende. Hvis man er interesseret, er man velkommen til at kontakte os, og komme og se, hvad vi har på lager. Vi har visioner ved JCP om, at genbrugte produkter bliver en større del af virksomheden i fremtiden. Hvis du har en god idé til, hvordan denne vision kan blive realiseret, så kontakt os endelig.

Hvis der skulle være gamle produkter, der ikke kan genanvendes, håndterer vi også den nødvendige skrotning under alle lovmæssige foranstaltninger.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30