SelectaDNA

SelectaDNASelectaDNA blev udviklet i 2004 af Selectamark Security Systems. Hvilket er en internationalt respekteret leverandør indenfor identifikation og aktiv ejendoms mærkning af produkter og sikre online registreringsdatabaser. De blev etableret i 1971 i Storbritannien, og samarbejder tæt med politiet i over 40 lande samt retshåndhævende myndigheder. I Danmark blev SelectaDNA introduceret i 2013 af virksomheden Unisecure, der blev den danske repræsentant for DNA-mærkningen. Unisecure samarbejder ligeledes med politiet samt flere forsikringsselskaber i forebyggelsen af kriminalitet, mindske tyveri og skabe et mere sikkert Danmark. Politiet, F&P (Forsikring og Pension) og Sikkerhedsbranchen anbefaler DNA-mærkning.

SelectaDNA er et sikkerhedssystem, der bruges til at beskytte ejendom mod indbrud og tyveri. Det består af en væske, der indeholder en unik kode, som så påføres faste ejendele som fx smykker, kunst, møbler, elektronik, cykler, biler eller bygninger. Væsken hærder efter kort tid og bliver nærmest helt usynlig, hvorfor der skal en detektor til for at kunne se og identificere genstandende, hvis de skulle være blevet stjålet. På den måde er mærkningen et vigtigt værktøj for politiet i efterforskningen af tyverier, samt i forhold til at kunne levere tyvekosterne tilbage til den retmæssige ejer.

Det er vigtigt at bemærke, at SelectaDNA ikke er en erstatning for traditionelle sikkerhedsforanstaltninger. Det anbefales at kombinere systemet med andre sikkerhedsforanstaltninger for at opnå den bedst mulige beskyttelse af dit hjem og/eller virksomhed.

Viser alle 11 resultater

Hvad er DNA-mærkning?

 

Hvorfor DNA-mærke dine ejendele?

 

SelectaDNA – kendt fra TV

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30