Dream Sikringsskab

1.099,00 kr.

Dream Sikringsskabene fra Phoenix er designet med den private forbruger i fokus. De lyse friske farver giver et elegant og moderne udtryk til brug i hjemmet til opbevaring af kontanter, værdigenstande eller vigtige dokumenter. De indvendige sider samt hylden er beklædt med blødt fløjl, for at beskytte værdigenstandene i skabet.

Skabet er udstyret med en elektronisk lås med LED-display og oplyst tastatur. For nødstilfælde er der et eksternt mikro USB-strømforsyningsstik, og yderligere medfølger 2 nøgler. Den præcisionslaserskåret dør har to Ø20 mm spændingsbolte og er hængslet indvendig for øget sikkerhed. Fastboltningen kan ske til gulvet eller en væg, hvor der medfølger 4 fastgørelsesbolte til murstensvægge eller betongulv.

Dette skab anbefales til kontantdækning natten over på ca. 12.500 dkk kontanter eller ca. 125.000 dkk værdigenstande.

-
+

Yderligere produktinfo

Dream Sikringsskab

Her kan du se en introduktions video til, hvordan sikringsskabet virker. Du finder yderligere en guide til, hvordan du resetter koden, når du har modtaget dit Dream Sikringsskab.

Vægt 10 kg
Størrelse 25 × 35 × 25 cm
Mærke

Phoenix

Farve

Pink, Blå, Grøn

Antal medfølgende nøgler

2

Kapacitet

15,5 L

Indre mål (HxBxD)

240 x 340 x 190

Ydre mål (HxBxD)

250 x 350 x 250

Måske du også synes om

JCP Logo

Hos JC Pengeskabe møder du en professionalisme, der er nødvendig for, at dine værdier bliver sikret på bedst mulig vis. Det handler både om kvaliteten af produkterne, den største viden og den ypperste service som en forudsætning for at løse opgaven.

Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

Dream Sikringsskab

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30