Pengeskab Fort 67

26.125,00 kr. uden moms 20.900,00 kr.

Godkendt Pengeskab til store værdier

Fort 67 er godkendt EN1143-1 grade III. Dette brand- og indbrudssikre pengeskab er velegnet som indbrudssikring af store værdier såsom kontanter , ure og ædle metaller.  Såvel den professionelle forretningsdrivende som privatpersoner vil opnå stor tryghed med dette pengeskab.

-
+

Yderligere produktinfo

GODKENDELSE

Fort 67 er indbrudstestet og godkendt i henhold til den fælles europæiske standard EN1143-1 grade III og er certificeret af European Certification Boards (ECB-S). Det høje sikringsniveau går hånd i hånd med ønsker om stort rumindhold, effektiv indretning og aflåsning, lav vægt og overkommelig indtransport uden at slå hul i budgettet.

FASTBOLTNING

I henhold til F&P’s (Skafor) regler skal skabe med en vægt under 1000 kg fastboltes til en fast bygningsdel. Fort 67 er forberedt for fastboltning med huller i bunden.

AFLÅSNING

Fort 67 leveres standard med nøglelås. Elektronisk kodelås kan monteres i stedet. Vi tilbyder et stort udvalg i elektroniske kodelåse med mange forskellige funktioner. Hvad enten du ønsker en enkelt omstilbar kode eller en mere avanceret lås med flere forskellige aktive brugerkoder, log, tidsstyring, tidsforsinkelse, kombineret nøgle og kode eller alarmopkobling så finder du en lås, der opfylder behovet.

MODELLER

Der er 3 andre større skabe i Fort serien, så det er nemt at finde en model, som passer til netop dit opbevaringsbehov.

Retur til Fort serien

Vægt 281 kg
Størrelse 51 × 51 × 67 cm

Måske du også synes om

Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

Pengeskab Fort 67

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30