Våbenskab Model Mix

26.000,00 kr. uden moms 20.800,00 kr.

Godkendt Brand- og Indbrudssikkert Våbenskab med plads til alle hjemmets små værdigenstande

Når du nu alligevel skal have et godkendt våbenskab, hvorfor så ikke få et skab som er bygget til at brandsikre dine dokumenter og som er indrettet til at rumme dine uerstattelige smykker og værdifulde ure. Våbenskab model Mix er hele hjemmets pengeskab.

Model Mix opfylder naturligvis EN1143-1 grade I.

-
+

Yderligere produktinfo

MODEL MIX ER ET GODKENDT VÅBENSKAB, DER BRANDSIKRER OG INDBRUDSSIKRER DINE VÅBEN.

JCP Våbenskab er en serie af våbenskabe, der kan opbevare dine våben. Uanset om du er jæger, skytte eller samler er det et krav, at have et godkendt skab til dine våben. Model Mix er et godkendt skab, der både er brandsikkert og indbrudssikkert. Det giver optimal beskyttelse af dine våben.

EN1143-1 GRADE I

Model Mix er i overensstemmelse med den fælles europæiske standard EN1143-1 grade I.

BRANDGODKENDT

Dette våbenskab er også brandgodkendt med godkendelsen EN15659 LFS 30P.

INDRETNING

Model Mix er særlig velegnet, når du gerne vil benytte dit våbenskab til brand- og indbrudssikring af alt muligt andet end blot geværer. Du kan med fordel opbevare andre værdier, som du gerne vil have sikret i Model Mix takket være den gode plads og smarte opbevaring.

Dermed har du god plads til ringbind, smykkeskrin, urkasse, dyre vaser eller andet værdifuldt, du gerne vil bevare efter brand eller indbrud.

Model Mix leveres indrettet med:

  • Standpladser til 5 geværer (længde op til 1330 mm)
  • 3 hylder
  • Aflåseligt boksrum

Undlader du de 3 hylder får du plads til i alt 10 geværer.

FASTBOLTNING

I henhold til F&P’s (Skafor) regler skal skabe med en vægt under 1.000 kg. fastboltes til en fast bygningsdel. Model Mix har en total vægt på 325 kg., og er derfor forberedt for fastboltning med huller i bunden.

AFLÅSNING

Model  Mix leveres standard med nøglelås. Mod tillæg kan elektronisk kodelås monteres i stedet, hvis dette er et ønske. Hos JC Pengeskabe kan du finde et bredt udvalg af kodelåse med forskellige funktioner bl.a. tidsstyring, tidsforsinkelse, alarmopkobling eller som kan kombineres med en nøgle.

Vægt 325 kg
Størrelse 45 × 85 × 165 cm

Måske du også synes om

JCP Logo

Hos JC Pengeskabe møder du en professionalisme, der er nødvendig for, at dine værdier bliver sikret på bedst mulig vis. Det handler både om kvaliteten af produkterne, den største viden og den ypperste service som en forudsætning for at løse opgaven.

Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

Våbenskab Model Mix

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os på +45 8629 4099 eller webshop@jcp.dk     Man.-tors. 8-16.00 Fre. 8-14.30